Majlis Pertunangan Ammi Punya Abang …. (n_n)

Pejam celik pejam celik,,, dah pun bertunang abang Ammi ni….

Majlis pertunangan berlangsung di rumah perempuan di Pahang… kalau tak silap Ammi nama tempat tu Kampung Salong dekat Gambang…

perjalanan dari Kuala Lumpur lebih kurang 3 jam 45 minit… masa perjalanan pergi tak rasa jauh sangat… tapi masa balik tetiba rasa hazab ya rabbi.. dah bangun dari tidur pun tak sampai-sampai lagi.. so sambung tidur balik…

persiapan dari pihak lelaki ala kadar je… tapi pihak perempuan macam grand sikit.. siap ada pelamin bagai ni..

kak Linda & abg Wan

pelamin dari pihak perempuan.. kelas~~

ni baru tunang ni.. kalau kawin tak tau la macam mana…  by the way, tema dari pihak perempuan warna putih dan maroon.. cantik jugak.. Ammi suka hantaran diorang…

makan time~~~

part ni paling best sekali.. jamuan makan.. ehehe.. actually masa ni Ammi harapkan ada ikan patin masak lemak cili api… tapi diorang tak buat ler… kempunan nak makan…

tapi ada lauk ayam goreng rempah… hehe.. pon best jugak..ada daging, ada sayur, ada kerabu,  air sirap.. walaupun ala kadar tapi dap dap dap~~~

yang ni pun best jugak.. dapat goody bag..

overall majlis berjalan dengan lancarnya dan perjalanan ke gambang pun tak berlaku kesulitan… alhamdulillah…

lepas majlis pertunangan selesai.. Ammi cabut ke Tasik Chini.. tak jauh pun dari rumah perempuan…  nak tahu pasal ceritaTasik Chini kena tunggu next entry la ek…

Tahniah buat Abang Wan dan Kak Linda di atas majlis pertunangan yang telah berlangsung pada 19hb March 2011

**(4 hari selepas birthday Ammi)… perlu ke bagi tau kann~~

Tags: , ,

6 responses to “Majlis Pertunangan Ammi Punya Abang …. (n_n)”

  1. akma says :

    fuh!meriah nyer pelamin 2…nice +++ gorgeus!hihi
    lau tawen nnti misty lg gempak kebabommm~~hikhik
    btw,congrtz to abg wan n psgan…

  2. Bear says :

    Congrats2 to abang wan and kak Linda… comel2 belaka…

    Nak nasi minyak nextttt

  3. Ammi says :

    akma.. kebabom kan… hahhaa… ammi pun x sangka ada pelamin bagai…

  4. Ammi says :

    bear..
    nak makan nai minyak tunggu bulan 12 ni ye… hehehe

  5. Epan says :

    Sorry x dpt datang. sedey. huhu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: