Check Pertama dari Nuffnang~~ suke suke suke~~

Entry ni Ammi poskan khas untuk mengucapkan ribuan terima kasih kepada Nuffnang sebab Ammi dah pun terima cheque pertama Ammi, hasil daripada berblogging….

tak banyak pun yang Ammi dapat.. tapi ok la untuk tampung duit poket…  ok la daripada tak adakan…heheh..

lepas dapat cheque pertama terus dah jarang update blog.. bukan sebab malas, tapi sebab kesibukkan kerja.. bila balik tu memang dah tak larat nak menaip dah..

so kena positifkan diri ni balik… kena rajin update blog untuk dapatkan ramai pengunjung blog ammibear dan menaikkan lagi jumlah wang Nuffnang Ammi untuk cheque kali ke dua nanti…

Terima kasih sekali lagi untuk Nuffnang…

Tags: , , , ,

12 responses to “Check Pertama dari Nuffnang~~ suke suke suke~~”

  1. axuerha says :

    tahniah!! ada permintaan so penawaran kene meningkat..hehe..

  2. Bear says :

    Tahniah Ammi! Bagus-bagus. Cari duit poket sikit sambil buat benda yang kita suka!

    Jangan malas-malas…positif..positif…

  3. ayong says :

    wahhh~~besh…beshhh…ley blanja kami peh nie coz kami suka nor komen&tgk entry ammi…kihkihkih..
    keep it up!yeahhhh!!

  4. Ammi says :

    axuerha.. explaine plessss.. kurang jelas~~ huhu

  5. Ammi says :

    bear~~~ yeahhh~~ positif itu penting…

  6. Ammi says :

    ayong…
    tunggu income ammi cecah ratusan ratusan ke.. riban riban ke sure ammi belanja…

  7. LindaRahim says :

    byk juga tu…semoga terus meningkat…

  8. Ammi says :

    terima kasih LindaRahim.. mintak2 masin la mulut tu.. amin amin~~

  9. Miss R says :

    sy p0n dh cash Out kn earning sy dr nuffnang.. sdg menunggu cheque dgn sabarnyer.. ^_^

  10. Ammi says :

    Miss R.. wah.. tahuniah jugak… mesti banyak ni dari ammi punya.. hehe

  11. Miss R says :

    ammi, mcm byk.. tp sbnrnye dh 2 thn j0in nuffnang.. tp byk tuh je.. yela jrg2 update bel0g.. nti la yer, dh dpt cheque, will p0st kt bel0g..

    ammi dh brape lame j0in nuffnang?

    i f0ll0w ur bl0g😉

  12. Ammi says :

    Miss R.. terim akasih la banyak2 follow my blog.. hehe

    x per jarang update.. bz kejer kot.. (n_n).. yang penting update jugak walaupun jarang2…

    btw, ammi dah join berblogging & join nuffnang ni dah setahun lebih sikit.. hehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: