Nak Pergi Bercuti….~~~~ (n_n)

Tahun Lepas Rezeki Ammi dapat pergi ke Surabaya, Indonesia…. tahun 2011 ni pulak dapat rezeki berpeluang ke 3 tempat yang tak pernah Ammi sampai dan tak ada la nak berangan sangat… hajat tu ada la.. hehe

tapi alhamdulillah, Allah mempercepatkan keinginan dan hajat Ammi…

pertama-tama sekali.. Ammi nak ucapkan ribuan terima kasih kat Abang Ammi iaitu abg Wildan yang dah memberi peluang Ammi jejakkan kaki kat sana… memang tak terbalas rasanya….

tempat-tempat yang Ammi pergi ni adalah Brunei Darul Salam, Labuan dan Kota Kinabalu di Sabah…

Brunei Darul salam

Hari pertama dan kedua Ammi akan berada di Brunei… apa ada kat sana Ammi pun tak tau.. tunggu la Ammi balik nanti ye…

Hari ketiga Ammi akan berada di Labuan, dan hari ke empat dan kelima ada di Kota Kinabalu, Sabah…. nak visit apa kat sana pun Ammi masih tak tau… apa-apa puun kena tunggu Ammi balik baru boleh cerita lebih…

sebelum Ammi pergi ke Brunei dan Sabah pada 21 Mei hingga 25 Mei 2011 ni, Ammi akan pergi bercuti ke cherating pada 13 hingga 15 Mei 2011.. macam biasa la.. kat sana bukannyer lebih kepada mandi-mandi.. tapi hanya santai-santai je..  lari daripada masalah tempat kerja  hirup udara segar. bersama beruang dan panda kesayangan…

so.. ini la negeri dan negara yang akan Ammi visit untuk bulan Mei 2011 ni… hehe.. excited nak pergi dah ni…  Ammi harap perjalanan Ammi akan sentiasa dalam perlindungan yang Esa… Amin

Tags: , , , ,

6 responses to “Nak Pergi Bercuti….~~~~ (n_n)”

  1. BEAR says :

    Jeles jeles jeles. Hehehehe

    Rezeki tu Ammi, the power of the mind setting. Kalau kita nak benda tu, insyallah dapat.

    Have fun, jgn noti2. Kalao noti, siap.

    Ape sangat Cherating berbanding naik katebang and fly to beberapa negara… huhuhuhu

    Haih…

    Have fun!🙂

  2. Ammi says :

    alhamduillah… ammi tak rancang pun benda ni.. tahu tahu jer nak fly dah… syukur kat tuhan… (n_n)

  3. bob says :

    Have fun🙂

  4. ayong says :

    hamboi…nyesal i bace blog nie taw!hukhuk xpasai2 i da jeles seumur idop ngan ammi nie…haishhh~~hahaha
    btw,beb…have fun n take care!

  5. Ammi says :

    abg bob… thanx.. u too k…

  6. Ammi says :

    ayong.. namoh jeles-jeles.. tahun depan kan kita nak p jugak.. hehe.. btw, thanx ek…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: