Santai-Santai Hujung Minggu

Actually Ammi tak tau nak update pasal apa… tetiba rasa macam nak cerita hujung minggu kat rumah…

tak ada apa pun nak cerita sangat, tapi ada la beberapa aktiviti yang Ammi buat masa kat rumah… aktiviti santai-santai jer….

antara aktiviti tu, Ammi pergi berkubang kat swimming pool dan aktiviti masak memasak kat rumah…

agak enjoy walaupun aktiviti bersederhana…

lepak-lepak kat beranda sambil tengok pemandangan KL dari tingkat 17.. cuaca agak panas…

disebabkan cuaca panas, Ammi plan pergi berendam dengan my brother..  gambar tak boleh letak banyak-banyak.. bahaya~~

tu dia orang-orang kuat sediakan makanan… Ammi tolong jugak.. tolong makan dan ambil gambar  jer…

menu hari tu kalau tak silap Ammi, ada nasi Briyani, sup ayam, sayur goreng… dan Ammi makan Meehoon goreng..

my new pet… nama dia SONIA… dia la yang banyak membantu beruang-beruang malas mengemas mem-vakum rumah… huhu.. thanks to Sonia..

memang puas hati dengan Sonia ni.. puas hati bila dia vakum.. mesin ni pakai battery yang boleh di cas senula..

yang menarik tentang Sonia ni, kalau dia dah penat, dia akan balik cari rumah dia balik untuk di cas semula…

mesin ni jugak, kita boleh set time bila dia nak jalankan kerja dia… ermm~~ menarikkan… i loike~~

tu je la aktiviti hujung minggu Ammi.. simple, sederhana dan happening…

Tags: , , , ,

2 responses to “Santai-Santai Hujung Minggu”

  1. cikyong says :

    wahhhh~~klas taw mndi swimming pool skrg..da maen r mandi sungai kan..kan..kan..2 sbb dok senyap jer dari bumi langat…kihkihkih

  2. Ammi says :

    wei cik yong… ammi berpijak di bumi yg nyata ok… hahah… mana boleh lupa sungai dek non~~ sungai tetap yg terbaik..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: