Lepas Rindu @ William~~ (n_n)

setelah sekian lama tak menjengukkan diri kat William, akhirnya tertunai jugak hasrat…

bukan William tawkay kedai tu, tapi makanan dia yang semua orang tahu kesedapam makanan weastern dia tu…

Ammi pun tak tau la nak cerita apa… wajah tempat tu sama macam dulu jugak.. tak berubah pun~~

tapi Ammi ada dengar khabar angin yang kedai makan William ni akan bertukar tempat.. tapi tak jauh pun dari tempat lama.. dekat-dekat situ jugak.. so tak ada la risau nak cari nantikan..

malam tu Ammi mencekik tu ada Epan, Abah dan Naju.. member-member biasa la yang selalu bersama Ammi..

nak tau kami order apa malam tu??? kami order….

1. Air Ribena Longan ais (Besar)………. RM7.00 x 2 gelas

2. Air Avokado a.k.a Apukat Strawberi blanded………. RM4.00

3. Nasi Goreng Sotong……..RM20.00

4. Cabonara Fettuccine Meatballs……….. RM20.00

5. Chicken Premium………. RM15.00

walaupun harga dia mahal sikit… tapi portion makanan dia memang banyak dan sangat sedap…

kalau korang pergi sanakan, korang akan perasan yang datang tu kebanyakkannya big big size… ehehehe

Ribena Longan Ais gelas besar….

Avokado Strawberry Blanded

Nasi Goreng Sotong…

Cabonara Fettuccine Meatballs…

Chicken Premium..

semua menu yang Ammi order ni adalah antara makanan yang terbaik kat kedai makan William ni…

kedai ni terletak di Kelana Jaya, Petaling Jaya, Selangor (Berdekatan bangunan Lim Kok Wing lama / bertentangan LRT Kelana Jaya).. belah bahagian dalam sikit…  kalau ada kat sana tanya je orang- orang kat situ.. mesti diorang tau punya.. hehe…

so.. kepada mereka-mereka yang nak pergi sana tu.. selamat menggemukkan diri… (n_n)

Tags: , , , , , ,

8 responses to “Lepas Rindu @ William~~ (n_n)”

  1. hasmi says :

    waaa…cam shedap jek chiken premium tu…wahahahha

  2. Ammi says :

    hasmi.. memang sedap pon… sila la cuba makan.. heheh

  3. Ammi says :

    rumah dijual…. memang enak.. harus di cuba..

  4. Bear says :

    uihhhhhhhhhhhhhh. Terasa lapar plak ujan-ujan niiiiii. Isk. settapppp

  5. Ammi says :

    jom william… bear belanja.. hahah

  6. onex says :

    emm.. bleh tau x kat maner kedai william tu skrng..? tmpt dulu tu dah runtuh kan…

  7. Ammi says :

    onex..

    william actually kat area2 situ jugak.. cuma dia kat lot2 kedai… corner lot… boleh nampak crew2 diorang pakai baju william…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: