Kopi Hai Peng @ Kemaman… dap dap dap~~~

Kopi Hai Peng!!!!

kalau pergi Kemaman mesti wajib singgah kat restoran Hai Peng ni…. makanan sarapan pagi kat situ memang sedap sehingga menjilat jari kaki… opsss~~

Ammi pernah update pasal kedai ni dulu…. mana entry tu pun Ammi malas dah nak cari… hehehe

so kesimpulannya… kalau pergi Kemaman wajib singgah di restoran Hai Peng ni untuk bersarapan pagi…

actually tak jauh pun dari Cherating, Pahang… dalam 15 to 25 minit macam tu jer… so apa lagi… cuba la sendiri yer…

ni Ammi sediakan alamat dan Nombor Telefon.. kalau-kalau korang nak pergikan.. hopefully, information yang Ammi bagi ni dapat membantu korang sedikit sebanyak…

HAI PENG KOPITIAM SDN BHD

3753 Jalan Sulaimani, Kemaman, Terengganu, D. I. MALAYSIA

Phone Numb : 09-8597810

H/P : 019-9150923

Email : haipeng40s@yahoo.com

http://www.kopi.com

dulu mungkin Ammi tak update alamat, nombor phone, email dan website kan… now dah ada.. so tak ada alasan untuk tak pergi… huhu..

hahaha.. gila la promote.. padahal bukan Ammi punya kedai pun…

kalau tak tau macam mana kedai tu.. tengok gambar-gambar kat bawah ni.. mana tau boleh menjadi korang punya panduan…

Land mark.. kalau jumpa tempat parking ni maknanya korang dah sampai la tu…

(sumber : diambil dari internet)

roti ni memang sedap…

nasi lemak ni pon sedap jugak…

yang ni pulak gambar lama yang pernah di update oleh skolblog.com… Ammi curi gambar ni dari blog dia la… hehhe.. sorry ye En.Abah.. dont worry, Ammi dah tolong promote blog Abah jugak… jangan marah yer.. kita kan sedara~~~ huhuhu…

haa….. jangan lupa.. dah nama pun Kopi Hai Peng.. makanya kena la order Kopi dia.. ada faham kaaa~~~

dah cukup la update pasal Kopi Hai Peng ni.. nanti kembang pulak montot montot diorang… huuuhuhuhu…

Tags: , , , , , , , ,

6 responses to “Kopi Hai Peng @ Kemaman… dap dap dap~~~”

  1. Bear says :

    Naper gambar2 cantuman tu nampak cam penyek eh? Adekah tidak diconstrain? ke mata aku je? Hummm

  2. Nur says :

    Harganya camne ye.. Mahal tak?

  3. epol says :

    adakah halal kedai nie?

  4. Ammi says :

    nur..

    harga ok.. x mahal pon.. standard price

  5. Ammi says :

    epol..
    onsyallh halal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: