Kena Try Satar & Otak-Otak ni…

Dulu.. Ammi suka pergi pergi makan kat kedai Haji Satar… tapi setiap tahun Ammi pergi, sevice dia dah macam sampah dah… opsss… sorry…

tapi itu la kebenarannya… so bila Ammi tak puas hati, dah tentu la cari tempat lain….

ni Ammi nak kongsi lagi satu kedai yang sedap.. ada kat Kemaman, terengganu…

otak-otak dengan Satar dia memang sedap giler…. terliur pulak bila cerita ni…

Info Harga :

semua sama sahaja…

1 pinggan : RM5.00

Nama kedai ni Satar Otak-Otak 31 Geliga… kedai di tepi jalan jer… berhadapan dengan rumah banglo ni…

kalau nak pergi ke kedai ni kena ikut jalan yang ada tulis ke arah Pantai Teluk Mak Nik… nanti sampai satu simpang tiga, kalau nak pergi Pantai Teluk Mak Nik kena belok kanan.. tapi kedai 31 Geliga ni kita belok ke kiri.. nanti mesti jumpa punya..

dulu Ammi tak makan otak-otak Terengganu ni.. semenjak jumpa kedai 31 Geliga ni, terus melekat dalam hati.. memang sedap.. dengan rasa ikan fresh, pedas dan rempah dia memang complete..

yang ni pulak Satar…. 1st yang Ammi suka kat sini memang Satar dia la… terbaik dari ladang….

lihat la hasil santapan kami… hahahha… banyak giler… memang makan sampai kenyang…

Ammi memang sangat berpuas hati dengan kedai ni… kesedapan dia memang 5 bintang Ammi bagi….

kalau korang ada kat Kemaman. jangan lupa cuba otak-otak dan Satar kat 31 Geliga ni ok…

Tags: , , , , , , , , , ,

2 responses to “Kena Try Satar & Otak-Otak ni…”

  1. ayong says :

    mak aih!! last skali result satar n otak2 sgt mmberangsangkan!!giles superb makan..nmpak norrr sedap nyer wehhhh~~huhu
    satar 2 ape eh??isi ikan ker??kihkih…maklum lerrr xpenah rasa kan~~

  2. Ammi says :

    ayong.. memang sedap giler… kalau p jalan2 kemaman jangan lupa singgah beli k.. hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: