Tak Sempat Nak Update..

salam…

tak dapat update blog dua hari lepas… balik rumah pun dah malam.. sangat penat…

ada jugak semangat nak update sebenarnya.. tapi bila depan PC jer terus tersengguk sengguk nak cium PC… macam mana tu… kesimpulannya, tidur la..

insyallah.. malam ni boleh sambung story pasal Cherating dan Kemaman.. lagi 3 entry jer lagi… lepas tu boleh sambung pasal cerita di Brunei, Labuan dan kota Kinabalu…

tunggu entry baru malam ni k…

cau cin cau ~~~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: