Terbang Ke Brunei @ Part 1

Masa bulan lima hari tu Ammi ada la pergi bercuti di beberapa tempat… tempat yang Ammi pergi ialah Brunei, Labuan dan Kota Kinabalu.. overall memang best dan santai…

dah peram sebulan lebih baru nak update cerita ni.. huhuu… al maklum la busy katanya.. heheh…

tapi entry yang first ni Ammi nak cerita la serba sedikit pasal Brunei.. sebab pergi sana dulukan.. so kena la yang Brunei dulu…

nak cerita pun banyak info yang dah terlupa… dah peram cerita lama sangat sampai dah basi… huhuh

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

masa nak beli tiket penerbangan tu nak dijadikan cerita Malaysia Airlines ada promotion gila gila punya gila..

bayangkan tiket untuk pergi Brunei hanya RM7.00 sehala… tak ke gila namanyerrr~~~

Ammi pergi bertiga sahaja.. Ammi, my brother Wildan and Nasri..

sebelum ni naik flight malam.. tapi kali ni dapat naik siang.. memang teruja..

tu dia… orang-orang kuat yang bawak Ammi pergi jalan-jalan… (n_n)

ni first time Ammi naik MAS… sebelum ni naik Air Asia… memang excited la jugakkan nak tengok macam mana keadaan kat dalam pesawat MAS..

Pemandangan memang superb cantik dari atas… kebetulan ada pulak pelangi.. memang hebat la kecantikan ciptaan tuhan…

sementara nak tunggu sampai tu, sempat la jugak menikmati hidangan nasi briani yang dihidangkan oleh pramugara dan pramugari MAS…

layanan not bad.. yang penting nasi briani dia sedap.. huhuhu

salah satu pemandangan cantik yang sempat Ammi capture.. masa ni dah nak sampai dah ke lapangan terbang Bandar Seri Begawan.. cantik kan.. kan kan kan.. macam dalam peta daaa…

dah sampai dah…tak ada paa yang boleh cakap selain daripada TERUJA dan EXCITED.. huhu..

sampai je kat Bandar Seri Begawan, Ammi terus pergi ke Hotel Jublee.. tempat dia not bad.. kalau nak tengok macam mana keadaan tempat tu, tunggu part 2 punya cerita..

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: