Dinner @ Brunei Part 5

Part 1 : http://ammibear.com/?p=3163

Part 2 : http://ammibear.com/?p=3178

Part 3 : http://ammibear.com/?p=3199

part 4 : http://ammibear.com/?p=3231

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Lepas ambil mood malam di Brunei, terasa perut kelaparan pulak… ermmm.. so apa lagi… operasi beruang-beruang macari makan…

so kami decide utuk pergi ke sebuah restoran ni… nama dia SWENSEN’S di The Mall Gadong…  kalau tak silap ler… kalau salah tu mintak maaf la yer banyak-banyak.. makanan dia not bad.. dap dap la jugak kan…

tapi more to dissert la Ammi makan… so enjoy the food… gambar jer la yang ada pun.. nak bagi rasa tu tak boleh la… kena pergi sendiri… makan pulak bersama teman-teman tersayang.. bertambah la sedap dan manis rasanya… (n_n)

memang happening sangat masa malam ni.. memang kenangan manis untuk Ammi..

Korang jangan tanya nama makanan ni sebab Ammi memang tak tau.. sebab diorang yang order.. Ammi telan jer.. tapi yang pastinya banyak dari sumber buah-buahan, aiskrim, mashmallow, koko..  yang lain-lain tu tak dapat dikenal pasti.. hehe

lepas makan tu tu sempat lagi pergi bergambar-gambar kat luar sana tu…

memang cantik pemandangan malam kat Brunei ni.. santai dan relax jer… sampaikan kami ambil gambar pun dah macam ala-ala bernasyid dah ni,,, hehe..

lepas dah penat-penat bagai, Ammi terus balik hotel dan tidur.. sebab.. esok pagi nak pergi satu tempat yang memang sangat menarik dan penuh dengan lambang adat istiadat dan kemegahan Brunei Darul Salam…

nak tau Ammi pergi mana.. tunggu Brunei Part 6 yer… (n_n)

Tags: , , , , , , ,

5 responses to “Dinner @ Brunei Part 5”

  1. pandakecik says :

    mengidam pizza yang di order hari tu…lupa pula nama dia

  2. Nasri J says :

    Mmmm… dap.. dap..!! especially yang chocolate and marshmallow tuh..

  3. Ammi says :

    panda kecik..
    tu laaa.. ammi pun lupa nama dia.. dan gambar pizza pun x ada.. hukhuk… so x dapat la nak update gambar tu… tapi next time yer..

  4. Ammi says :

    Abg Nasri J…
    kannn.. dap dap dap sangat… nak lagi boleh x??? huhuhu

Trackbacks / Pingbacks

  1. The Royal Regalia Building @ Brunei Part 6 » ammibear.com - July 31, 2011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: