Internet Down~~ (T_T)

stress tak dapat nak sambung update pasal Labuan dan Kota Kinabalu.. internet server down la pulak…tengah mempertingkatkan perkhidmatan katanyer~~ haishhhh….*sigh

terpaksa tunggu 2 hari nak sambung update.. dah ready nak sambung tetiba kena pergi Melaka pulak… melawat keluarga angkat kat sana… biasanya kat sana ada internet.. tetiba sampai sana, internet rumah depa pun jadi kes yang sama macam rumah Ammi kena… ingatkan boleh sambung update kat Melaka.. rupanya bersambung server down kat Melaka… yang tak tahan tu “down” mengikut sampai ke Melaka..memang stress…

tapi stress tak lama sebab buka puasa dapat makan sedap.. ermm dap dap dap~~

so sekarang bala dah berlalu.. now Ammi boleh sambung update kat rumah… malam nanti la…

Tunggu entry Labuan Part 1 ok…

~~cau cin cau~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: