Labuan @ part 2

Part 1 : http://ammibear.com/?p=3282

di Labuan Ammi stay di Beta Service Apartment… tempat dia not bad dan bersambung dengan shopping complex…

masa ni kebanyakkan hotel-hotel dah habis orang book sebab ada konvokesyen Universiti Malaysia Sabah… kalau tak silap la…

tetiba masa ni orang tu cakap tempahan kami tak ada.. memang agak marah la jugakkan.. jadi disebabkan bukti-bukti urusan tempahan yang disimpan masih ada, menang pada pihak kami la… hehe.. hebat hebat…kalau tak merempat…

kawasan hall utama.. agak besar dan sangat selesa…

kawasan dapur pun not bad.. besar dan dah siap dengan peralatan dapur termasuk pinggang mangkuk, sudu, cawan, sabun dan lain-lain..

bed room 1 with toilet..

bed room 2 with toilet

permandangan senja di Labuan.. memang terpana dengan ciptaan tuhan.. cantik sangat.. gambar ni diambil di kawasan beranda apartment.. beranda di sini sangt luas la jugak boleh main guling-guling.. nak letak katil kat luar pun boleh.. hehe

malam tu, Ammi lepak-lepak dan ready untuk pergi makan malam.. makan dia memang sedap sangat.. nanti Ammi cerita kat dalam Labuan Part 3 (final)..

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: