Kota Kinabalu @ Part 3

Part 2 : http://ammibear.com/?p=3342

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Dalam entry part 3 Ammi sediakan sikit gambar macam mana rupa Pasar Filipin di Kota Konabalu ni..

mula-mula sampai kat pasar ni ingatkan macam pasar malam macam di semenanjung… rupa-rupanya tak… masuk masuk jer memang tergamam sebab rasa macam masuk dunia makanan laut… cuma tinggal korang nak pilih, makan dan bayar…

kalau kat sini pilih la apa jenis makanan laut yang korang nak.. ini bukan pasar basah tau.. ini semua makanan tu dah siap dipanggang.. cuma nanti korang boleh pilih balik apa yang nak dan diorang akan panggang balik…

jangan lupa.. kalau ada di belah-belah area Sabah dan Brunei korang wajib kena cuba kepak ayam dan tongkeng ayam pangang diorang.. sangat sedap..

Tak jauh dari pasar Filipin ni… kalau tak silap bertentangan dengan Pasar Filipin di seberang jalan besar.. ada pasar jualan macam down town.. tapi tak ada la besar sangat.. tapi kiranya banyak jugak la jualan-jualan di sini… terutamanya barangan permata Mutiara yang mana harga sangat la berpatutan… hehehe..

Tags: , , , , , ,

3 responses to “Kota Kinabalu @ Part 3”

  1. Erfan says :

    huhuhu bile la nk pegi plak neh.

Trackbacks / Pingbacks

  1. Kota Kinabalu @ Part 4 » ammibear.com - October 5, 2011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: