Kota Kinabalu @ Part 4

Part 3 : http://ammibear.com/?p=3373

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Dalam entry terakhir ni Ammi kompilasikan beberapa gambar yang dah Ammi lawat disana… tak ada la banyak sangat sebab tak banyak jalan pun kat sana..

tapi 7hb Oktober 2011 Ammi akan lagi sekali pergi ke Kota Kinabalu.. rasanya kali ni baru betul-betul plan pergi ke jalan-jalan setakat masa yang cukup kan… so boleh la update lagi tempat-tempat yang lain pulak…

buat masa ni gambar-gambar ini sahaja la yang dapat di persembahkan.. haha..

antara monumen yang menarik di Kota Kinabalu..

Little Italy… sebuah restoran masakan Pasta dan Pizza Italy yang hanya ada satu sahaja di Malaysia ni iaitu di Kota Kinabalu… masakan dia pun nice dan sedap sangat.. memang berbaloi…

beberapa pemandangan yang sempat diambil gambarnya… huhuhu

Muzium Sabah yang tak sempat nak pusing-pusing kat dalam muzium ni sebab masuk pun dah lewat.. so memang rushing sangat..

malam tu pergi dinner kat Upperstars… makanan kat sini not bad.. dan halal… hehe

jadi.. habis sudah jalan-jalan di Kota Kinabalu… nanti tunggu lagi cerita pasal Kota Kinabalu yang lebih menarik lepas Ammi pergi 7hb oktober ni yer..

Tags: , , , ,

3 responses to “Kota Kinabalu @ Part 4”

  1. Erfan says :

    Huhuhu takleh jadi ar.. kene jalan Sabah gak ni…

  2. Ammi says :

    epan….
    jom jom jom~~~ tahun depan.. dah dapat pot hotel2 murah dan bajet2 kereta sewa….

  3. adamo says :

    ehh..aku pon baru balik dari sabah bah ini.. hikhik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: