Malam Mood @ Jesselton Point KK

Part 2 : Tanjung Aru @ Kota Kinabalu

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

lepak-lepak di Jesselton Point waktu malam memang satu idea yang menarik… dan kat sana pada waktu malam sangat meriah dengan orang dan best dinner kat sana.. relax menikmati makan malam sambil menghirup angin laut…

kebetulan malam tu nak jumpa kawan kepada kawan Ammi ni.. jadi perjumpaan di adakan di Jesselton Point.. tak menyesal pergi sana.. besttttt…

malam tu jugak kami berbincang pasal tempat-tempat yang wajib kami kena pergi… antaranya pasar di Sinsuran, dan tempat-tempat menarik di Ranau / Kundasang iaitu..

Sabah Tea Garden

Tagal Fish Spa

Poring Hot Spring

Mesilau Desa Catle / Diary Farm

Kinabalu Park

Memorial War

semua di atas Ammi pergi kecuali Memorial War sebab tak cukup masa.. hari pun dah mula menggelap…

lepas segala aturcara di rancang… malam tu balik tidur dan esoknya bersiap sedia ke kundasang / ranau… (n_n)

Tags: , , , , ,

4 responses to “Malam Mood @ Jesselton Point KK”

  1. akma says :

    eeeee~~smart giles gmbar2 i dlm entry nie..kihkih
    terima kasih kt i cz sume gmabr jadi smart😛 huahuahuahua

    • Ammi says :

      nasib baik guna lumix yg hebat… jangan verangan pless,,, pic2 di atas telah di upgrade kualiti oleh tangan saya yer….

  2. Ammi says :

    Rizal…
    ammi pergi rehatkan kepala otak yg serabut ni di Kota Kinabalu… (n_n)

Trackbacks / Pingbacks

  1. Makan Malam @ Pasar Filipin KK » ammibear.com - October 17, 2011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: