Air Asia HUBs

Hujung bulan November 2011 saya ada pergi ke Kota Kinabalu.. lepas tu semasa dalam flight Air Asia on the way balik ke KL, saya ada la selak selak magazine Air Asia yang dah disediakan dalam Pocket seat Passenger..

masa kelebek kelebekk tu terselak la satu halaman yang rasanya sangat memberi info kepada orang ramai yang suka melancong menggunakan penerbangan Air Asia ni….

info ni jugak membantu saya mengetahui kalau Air Asia di Malaysia ni boleh pergi kemana??? kadang kadang kita pun tertanya-tanya jugakkan…

jadi Air Asia HUBs ni boleh memberi panduan kepada orang orang ramai mengenai hal yang saya cakapkan tadi…..

p/s :

nak cari penginapan di Melaka, Penang dan Melaka, boleh la cari di link yang saya bagi ni yer..

Klik :

HOTEL DI KUALA LUMPUR, MELAKA, PULAU PINANG

ini pulak panduan untuk mengetahui Air asia HUBs…

Air Asia HUBs in Malaysia

Air Asia HUBs in Thailand

Air asia HUBs in Indonesia

p/s : klik image untuk lebih jelas… sorry yer kalau tak berapa jelas.. (n_n)

saya harap dengan info ni dapat la memberi sedikit sebanyak panduan penerbangan Air Asia kepada korang semua… peace~~~

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: