Maher Zain @ Forgive Me

Sebut jer Maher Zain… satu Malaysia kenal.. dari yang kecil sampai la ke besar… mesti tau punya la… memang satu fenomena sejak kedatangan Maher Zain ni…

Ammi pun salah seorang peminat Maher Zain jugak… Kita patut berterima kasih pada Kumpulan Nasyid IN-Team sebab dia yang banyak mengetengahkan Maher Zain ni…  Konsep dakwah yang di bawa oleh MZ alhamdulillah banyak diterima oleh masyarakat Malaysia yang serba moden ni…

Album pertama MZ yang telah pecah rekod station radio Malaysia adalah lagu “”Insyallah””.. kemudia muncul dengan album kedua iaitu Album “Forgive Me” yang telah sekali lagi berjaya menarik minat pengdengar-pendengar dan peminat-peminat MZ iaitu “Number One For Me” yang mengisahkan tentang kasih seorang ibu yang tiada bandingnya… ada sepotong ayat dalam lagu tu yang sangat memberi kesan mendalam pada Ammi iaitu

 

“Now I will to try to love you Like you love me, Only God knows how much you mean to me”

setiap anak perlu ada kesedaran tentang ayat ni… kalau tak ada tu cuba jumpa ibu korang dan cium pipi dan dahi mereka.. insyaallah korang akan faham apa yang Ammi cuba maksudkan..

so.. jangan lupa dapatkan album Maher Zain yang kedua “Forgive Me” di pasaran sekarang.. dapat poster free lagi.. hehe.. murah jer… RM29.90..

 

 

 

Maher Zain

ada 14 lagu kesemuanya.. ada 2 lagu dalam bahasa melayu…. lagu arab pun ada.. memang dijamin puas hati…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 responses to “Maher Zain @ Forgive Me”

  1. cikyong says :

    weee~~nak beli..nak beli..
    tp klau alep beli an lagi bez lagu 2 kot..hakhak
    maceh alep..maceh cz nak blanja album nie..hakhakhak

  2. Ammi says :

    cikyong…. copy jer la… lagi sedap.. hahah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: