Anugerah Nasyeed.com

Pertama kali Anugerah seumpama ini diadakan di Malaysia.. memang terasa bangga jugak la bila ada syarikat swasta yang memperkayakan dan memeriahkan industri nasyid tanahair..

Ammi ni adalah salah seorang peminat nasyid tegar.. jadi bila ada program seumpama ni.. memang excitednya tu memang ter-over la sikit…ehehe..

disebabkan tak dapat pergi ke Dewan Muktamar Pusat Islam.. jadi, gigih laa nak tumpang rumah kawan semata-mata nak tengok anugerah tu…

Mujur la ada seorang kawan Ammi ni, tak jauh dengan tempat rumah sewa Ammi bagi izin Ammi tengok TV dia… dan bernasib baik sebab dia bujang.. tak ada la ganggu keluarga diakan..

secara keseluruhan Ammi bagi 3 1/2 bintang daripada 5… ini pertama kali diadakan.. jadi ada la sikit teknikal problem dan mungkin nervers tu terover sikitkan.. jadi, ada la tersumbengg sumbeng sikit tu kira halal jer la…

 

walauapa pun, sokong dari Ammi dan peminat nasyid tetap diberikan 200%… semoga tahun depan akan dapat lebih banyak penaja dan lebih grand… dan boleh mencapai setaraf dengan anugerah-anugerah yang lain..

Anugerah Nasyeed.com @ TV Al-Hijrah “Segalanya Bermula Di Sini”

 

SEMOGA IRAMA NASYID TERUS BERGEMA DI MALAYSIA DAN DUNIA..

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: