The Paddock @ Fraser’s Hill 2012 (Part 2)

Part 1 : Puncak Inn @ Fraser’s Hill 2012 (Part 1)

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Lepas Check In di Puncak Inn dan lepas dah rehat-rehatkan badan, GKM keluar makan di Food Court yang macam saya cerita masa Part 1.. lepas kenyang semua macam beruang.. GKM terus gerak ke The Paddock..

Di The Paddock ni, ada beberapa aktiviti yang korang boleh buat.. iaitu memanah, menyumpit dan menunggang kuda..

memang la aktiviti ni kat KL pun boleh dapat.. tapi suasana di Fraser’s Hill ni berbeza..  korang akan rasa macam feeling feeling kat luar negara.. dengan keadaan berkabus dan sejuk…aktiviti yang tak berpeluh.. hehe

Jom tengok suasana kat dalam The paddock…

Kenangan-kenangan.. tak tau la bila boleh datang lagi..

kalau korang menginap di Puncak Inn, korang jangan lupa minta map/peta kat kaunter, supaya senang korang nak cari jalan… jalan kat Fraser’s Hill ni memang agak pening sikit.. berpusing-pusing.. so better use map..

Jadual waktu operasi The Paddock

Masa operasi & harga menunggang kuda

Saya kat sini tak beraktiviti pun.. sekadar nak relax sahaja.. tapi kawan-kawan yang lain memang diorang beraktiviti.. cuba tengok Akma, sangat happy menunggang kuda walaupu pada awalnya muka cuak gila… heheh..

Harga memanah

tak pernah-pernah memanah.. sampai The Paddock jer semua bernafsu memanah… saya tak main pun.. tengok jer… hehe

Kalau nak menyumpit pun ada, jugak ada di kawasan memanah

selesai jer berkativiti kat The paddock ni, GKM terus gerak ke satu lagi tempat yang agak menarik.. iaitu di Allan’s Water.. kat sini saya memang beraktiviti.. naik paddle boat.. memang best… nak tau macam mana tempat tu, tunggu Fraser’s Hill part 3..

Tags: , , , , , , , , , , ,

3 responses to “The Paddock @ Fraser’s Hill 2012 (Part 2)”

  1. skolblog says :

    Naper banyak sangat gap (ruang kosong) lepas gambar terakhir?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: