Allan’s Water @ Fraser’s Hill (Part 3 – Finale)

Part 2 :  The Paddock @ Fraser’s Hill (Part 2)

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Biasa kita main Paddle Boat ni kat area-area titiwangsa la paling famous kan…??

pemandangan pun dah naik muak… apa kata tukar mood kita naik Paddle Boat sambil menikmati udara yang segar dan pemandangan hijau yang boleh buatkan korang hilang stress..

Paddle Boat ni tak jauh dari The Paddock.. harga sewa boat pun tak mahal.. so semua orang pun mampu sewa.. cuma tinggal nak naik atau tak jer lagi…

Main Entrance

Operating Hours

Please Do.. Please Don’t… but we did.. hehe

Retal fees

Kawasan pembayaran dan tempat menunggu

Tengah tunggu giliran

memang tak terasa naik Paddle Boat ni.. tapi siapa yang kurang stamina tu memang tercungap2 la jugakkan…

saya cadangkan.. kalau korang nak naik paddle Boat ni, better korang buka kasut.. sebab dalam boat ni air bertakung.. nak elakkan kasut basah, baik korang buka kasut awal-awal…

GKM habis pusing-pusing ni dalam jam 6 lebih la jugak… lepas tu terus balik Puncak Inn.. rehat-rehatkan badan… esok paginya, lepas breakfast jer terus GKM check out dan terus gerak ke Bukit Tinggi Colmar Tropicale…

nanti saya update pasal Colmar Tropical pulak… (n_n)

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: