Kemaruk Travel !!!!

Haallllluuuuuu guys~~~ Assalamualaikum…

Diam tak diam kita semua dah nak sampai ke penghujung tahun 2012 sudah…  kalau nak sentuh mengenai apa pencapaian sepanjang 2012 tu mungkin terlalu luas kan..???  jadi saya hanya nak tanya kemana saja korang semua travel/bercuti-cuti sepanjang 2012 ni??? yang banyak duit semestinya langkah mereka lebih jauh la kan.. tapi yang kurang berkemampuan juga mesti tak lepaskan peluang untuk pergi bercuti bersama insan-insan tersayang walaupun hanya percutian bajet… jauh atau dekat tu semua tak penting.. yang penting macam mana korang menghargai masa percutian tu..

ok.. tahun 2012 ni adalah tahun yang tak ada la banyak sangat saya pergi cuti-cuti Malaysia… dari awal tahun hanya sibuk bekerja cari rezeki… heheh.. cuma start bulan Oktober 2012 saya baru keluar dari angin KL yang serabut ke angin laut di Melaka bersama 2 orang lagi kawan saya… percutian yang sempoi-sempoi tapi nice… banyak lepak di kawasan Klebang Beach Resort, Melacca…  3 hari 2 malam jer…

 

 

kawasan yang sangat cantik.. tenang.. bersebalahan pantai dan pekerja-pekerjanya yang sangat bagus dan murah senyuman..  memang hilang segala penat sepanjang Januari sampai September..

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

actually saya dah plan untuk percutian bulan December 2012 dan Januari 2013… insyallah jauh sikit la travel kali ni.. ok.. ada 3 tempat yang akan saya pergi…

1.  Fraser Hill

Bulan December 2012

2.  Kota Kinabalu

Bulan December 2012

3.  Filipina (Metro Manila)

Bulan Januari 2013

Alhamdulillah.. urusan tiket dan tempat tinggal dah selesai.. hanya tinggal menghitung hari… semoga segala urusan dipermudahkan.. insyaallah…

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: