Kahwin..(@_@)

Bukan saya yang kawin.. kalau saya yang kawin, perghhhh 3 hari 3 malam laa kenduri… heheh…  jodoh tu Allah punya.. yang penting usaha mencari isteri/suami yg terbaik daripada yang terbaik….

majlis persandingan Ojai & Diana (nama timangan depa)… yang berlangsung di Jerantut Pahang.. apa lagi, mesti la nak pergi menyelam sambil minum air sambil mengimbau kembali kenangan-kenangan lalu saya di sana… Ojai ni teman sekolej dulu.. jadi memang wajib pergi kenduri depa ni…

saya pergi hari dan balik hari juga,pergi bersama Mus dan isteri dan Zul aco yang masih single lagi… tak mau bermalam disana sebab tak ada tujuan lain lagi dah selain makan kenduri…

tak ada apa sangat nak cerita.. ni nak share sikit gambar wedding depa… anyway tahniah buat Ojai dan Diana.. moga kekal hingga syurga… terima kasih jugak untuk Mus sebab jadi driver terbaik… hehe

P1040499

P1040497

P1040483

4-5F061DBD-55496-480

P1040518

Gosip sebelum bergaabar

makan-beradab-1

makan beradab

balut-hadiah

isntant wedding gift.. tepi jalan jer balut ni…

P1040477

kenangan bersama masjid besar jerantut..

4-588D4F92-107526-480

sebelum berarak

fog

perjalanan ke Jerantut,, berkabus dan sejuk..

tahniah sekali lagi buat Ojai dan Diana… (n_n)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: