NINETY SIX HOTEL

Sepanjang majlis walimtul urus di Melaka.. Ammi menginap di hotel Ninety Six… Berhadapan dengan lapangan terbang Batu Berendam… Harga hotel kat sini agak berpatutan… Bilik yang kemas dan bersih… Dan yang bagusnya disini, staff diorang semunyanya dari pekerja tempatan dan mesra dengan senyuman…. Jadi Ammi review sikit kat korang harga dan pemandangan hotel ni…

image

906 hotel

image

906 price

image

906 room

image

906 toilet in room

image

906 breakfast

Kat hotel ni disediakan pakej breakfast untuk dua orang.. Kalau standart room la.. Kalau triple atau family Ammi tak tau macam mana pakejnya…

Kalau bilik pulak disediakan tv dengan astro, ada aircond, water heater, dan mineral water setiap satu untuk semua orang….

Kalau berminat korang kena la call dulu sebab hotel ni selalu juga penuh… Dan perjalanan dari hotel ke bandar Melaka tak sampai 30 minit… Bergantung keadaan traffic juga…

Tu jer nak cerita pasal hotel ni… Ok bye…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: