Alhamdulillah 2013

Banyak kenangan untuk 2013… Macam-macam yang berlaku, pahit manis masin tawar kelat semua ada laaahhhh…. Untuk post ringkas ni just nak dicoretkan di blog Ammi ni hanya achievement terbesar yang berjaya di capai sepanjang 2013…

Yang pertama :
Niat untuk tukar motor baru 2013 Alhamdulillah dah tercapai…. Memandangkan perjalanan dari rumah Ammi ke office makan masa yang agak lama… Reward to my self…
I

image

new bike

Yang Kedua:
Kemudian… Hasrat nak tukar handphone biasa kepada smartphone juga Alhamdulillah tercapai….. Tukar phone ni pun sebab Ammi selalu nak update blog, nak Bermuka Buku, dan whatsapp tu lebih senang….

image

Smart Phone

Yang Ketiga:
Dan yang terakhir, Ammi memang sudah berazam nak beli kereta…Alhamdulillah tercapai memilikinya pada tahun 2013.. parent Ammi dah semakin uzur.. Risau sekiranya sesuatu berlaku pada parent, jadi kereta sudah ready untuk sebarang kebarangkalian.. 
image

Syukur pada tuhan kerana Memberi rezeki pada Ammi walaupun ianya secara sederhana.. Bukan itu aja… Syukur juga kerana sentiasa dikelilingi dengan insan-insan yang menyanyangi dan mencintai Ammi…

Ammi akhiri tahun 2013 dengan jutaan kesyukuran pada tuhan yang esa Allah yang tak jemu-jemu memberi rezeki pada Ammi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: