Dapur Penyet @ Cyberjaya

Dapur Penyet ni adalah sebuah restoran yang menyajikan pelbagai jenis makanan yang dibawa khas dari negara jiran kita iaitu Indonesia..

Restoran ini recommended daripada kawan-kawan Ammi.. Tak jauh pun dari office sebenarnya.. Dalam 5 minit jer dah sampai.. Dekatkan?? Tapi 1st time pergi restoran ni.. Hehehe..

image

image

Menu

Korang boleh tengok apa jenis menu-menu yang ada… Mana tau kalau-kalau ada plan nak pergi ke Dapur Penyet nikan… Hehe

image

Dalaman restoran yang nice.. Ada aircond..

image

image

Dendeng Belado

image

Drinks of the day

image

Sup yang disediakan ni korang boleh makan berapa banyak yang korang suka.. It’s free…

Komen Ammi direstoran ni, makanan not bad.. Bagi korang tak tau la sedap atau tak.. Kena la cuba sendiri baru tau sedap atau tak…  sesiapa yang kerja atau students berdekatan yang ada dalam Cyberjaya boleh cuba sebab ada discount 10% sampai May ni… Tapi company yang terpilih sahaja la..

image

Discount 10%

image

Rujukan Harga

Banyak betul restoran yang menarik di Cyberjaya ni.. Cuma hanya tinggal nak atau tak nak jer pergi.. Dan sediakan duit secukupnya… Selamat mencuba..

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: