Fave Hotel @ Jakarta part 3

Lepas selesai visit Masjid Istiqlal, badan pun dah terasa letih sangat masa tu dan dah ready untuk check in hotel… 

Sepanjang Ammi di Jakarta, Ammi menginap di FAVE HOTEL. Hotel ni terletak bersebelahan dengan PUSAT GROSIR CILILITAN(PGC).. Sebut jer PGC pasti ramai yang tau…  ia sebuah mall beli belah yang harganya sederhana murah dan dapat jimatkan wang…

image

image

image

image

image

image

Sedikit sebanyak keadaan dalam hotel dan bilik… Harga jangan tanya sebab Ammi tak tau… Kalau tak silap dalam RM120 semalam..

image
image
Breakfast di hotel.. menu seperti hotel2 yang lain.. Tak jauh beza..

Aircon dalam bilik sungguh ohsemm.. Dapat katil terus tidur… Hehehe.. Sampai hotel pun dah malam… So rehatkan badan.. Esok nak jalan-jalan lagi… Tunggu next story ok…

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: