Gua Tempurung @ Perak

Pada bulan April 2014 telah diadakan aktiviti tahunan yang menjadi salah satu subject matapelajaran wajib bagi setiap pelajar yang mengambil khursus Bachelor of Pharmacy di CUCMS.

Nama subject ni adalah Professional & Personal Development (PPD). Pelajar2 wajib mengikuti camp yang telah ditetapkan…

Pada tahun 2014, camp PPD telah diadakan di Gua Tempurung, Gopeng, Perak… Dari KL ke Gopeng dalam 2 jam macam tu…

Jadi entry kali ni nak share  gambar2 yang sempat Ammi ambil… Cuma kat dalam gua tak ada photo sebab Ammi pun sibuk beraktiviti…

image

Sebahagian staff yang follow menaiki StarRex tajaan CUCMS.. Hehehe..

image

image

Perjalanan ke Ipoh. Cuaca cantek… Alhamdulillah…

image

Perjalanan masuk ke tapak camp… Terjumpa tasik yang jernih dan bersih… Suhu Kat sini tak payah habaq laaa.. So hot like me… Huhuhu..

image

Kawasan tapak khemah… Tapak khemah ni bersebelahan dengan sungai.. Yang mana kami semua membuat aktiviti water confident dan Tubing dalam sungai sejauh 7 km dibawah matahari yang panas…

image

image

Sempat berphoto dengan students tahun dua Bpharm… Sangat best…

image

Ni salah satu aktiviti yang sempat Ammi snap… Pic yang lain tak sempat… Walau apa pun… Camp PPD selama 3 hari 2 Malam ni memang ohsemmmm…. Well done to all students and committee of PPD Camp 2014…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: