Archive | Koleksi RSS for this section

Thanks a lot~~ (n_n)

Actually entry ni saya buat special tanda terima kasih kepada kawan-kawan saya yang bermurah hati memberi saya gift sempena New Year dan Souviner from Kerinchi Indonesia…

New Year Gift

Actually masa saya buka saja balutan hadiah tu, saya terkedu kejap.. ingatkan Kondom.. hahaha… sebab design kotak tu memang boleh membuatkan orang curiga dan curious… bila di teliti rupa-rupanya perfume.. hehhe… thanks a lot my friend…

souviner from Kerinchi Indonesia

Terharu bila orang yang kita kenal ingatkan kita kemana-mana saja dia pergi… dapat buah tangan adalah saat yang paling happy.. hehe.. thanks a lot to my Best Friend Akma.. walaupun cheq ni loklaq hang ingat jugak kat cheq na…. terharu…

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

walaupun hadiah-hadiah yang diterima bukanlah harga yang mahal-mahal, tapi dah cukup memberitahu yang sahabat korang sentiasa ingatkan korang… walaupun hanya diberi sebiji gula-gula yang berharga 10 sen.. ia memberi makna yang mendalam dalam bersahabat…

thanks a lot to my friends.. (n_n)

Yang Ikhlas,

Alif ..(n_n)..

Advertisements